Chili con Carne - the cowboy way
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : Red : |
|
|
hæld vandet fra bønnerne, skyl dem og kog dem hver for sig i rigeligt og usaltet vand i 50-60 minutter sammen med et par laurbærblade, eller til de er møre, men ikke udkogte.
Brun kødet i lidt olie i en stor, varm gryde. Tilsæt løg, hvidløg, bladselleri og gulerødder i lidt olie i den varme gryde og lad det stege med lidt, men uden at det tager for meget farve. Tilsæt stødt koriander og spidskommen. Lad det hele få varmen og kom tomatpuré samt hakkede tomater i. Lad det komme op at koge og tilsæt derefter vand, chokolade, chipotle og finthakket rød chili. Lad chilien simre under låg i ca. 1 - 1 1/2 time eller til kødet er mørt. Rør jævnligt så det ikke brænder fast og tjek undervejs om der mangler lidt mere vand. Tilsæt kogte bønner og lad dem varme godt igennem. Smag til med salt og sukker og evt. mere chipotle. Servér rygende varm med cremefraiche, rødløg og koriander. Giv brød og tabasco ved siden af. |
|
Opskriften er vist 27684 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne