Bulgursuppe med hakket svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Katrine Lehd Indsendt : Red : |
|
|
løg og hvidløg hakkes i tern og svitses i lidt olie, kødet kommes i og svitses.
Bouillon og bulgur, koriander og chili tilsættes og småkoger i ca. 15. min. yoghurt og maizena røres sammen og piskes i suppen. smages til med salt og peber og evt. mere chili. |
|
Opskriften er vist 16341 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2016-03-08 20:17:09 Retten ser rimelig mærkelig ud, men er ganske velsmagende. Piftede den op med ingefær, cajunmix og spidskommen. Katrine - 2011-01-05 11:31:21 Altså 7-8min Katrine Lehd - 2011-01-04 19:26:23 Det er mig, der er kommet med denne opskrift.Jeg glemte at tilføje,at gulerødder og den grønne peber hakkes i tern og kommes i, når der er 7-8 tilbage af kogetiden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne