Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos

Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos, billede 4 Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos, billede 1 Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos, billede 2 Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skind- og benfri stykker laks à 150 g
 salt
 friskkværnet sort peber
1 tsk.red hot chili flakes
1 dl.barbecue blues sauce
140 g.bacon
 
 Mos:
900 g.melede kartofler
2 dl.mælk
50 g.smør
1-2 chipotle chili udblødte og finhakkede
0.5 dl.finthakket persille
0.5 dl.finskåret purløg
 salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Krydr laksestykkerne med salt, peber og chiliflakes og pensl dem med rigelige mængder barbecuesauce. Skær bacon i strimler og fordel dem over laksestykkerne.

Kog kartoflerne møre, hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af. Mos dem, opvarm mælken og bland den med kartoffelmosen. Pisk smør, finthakket chipotle, persille og purløg i. Smag til med salt og peber.

Opvarm ovnen til 200 grader C. og tænd for grillen.
Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Steg laksestykkerne under grillen i 7-8 minutter.

Server laksen med sprødt bacon, ekstra barbecue blues sauce og kartoffelmosen.





karakterer:
Opskriften er vist 33811 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-31 13:46:10
Der er en del ingredienser her som jeg ikke har kunnet finde i DK. Barbeque blues sauce har jeg kunnet finde fra sverige, men ikke skaffe, brugte Santamaria barbeque den blå i stedet. Chipolete chili skulle være en røget chili, har jeg set på dåse men kan ikke skaffe, så vi brugte chiliflager her også. Og laksen skulle have 12 minutter under gril for at være færdig.