Barbeque blues laks med chipotlekrydret kartoffelmos
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr laksestykkerne med salt, peber og chiliflakes og pensl dem med rigelige mængder barbecuesauce. Skær bacon i strimler og fordel dem over laksestykkerne.
Kog kartoflerne møre, hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe lidt af. Mos dem, opvarm mælken og bland den med kartoffelmosen. Pisk smør, finthakket chipotle, persille og purløg i. Smag til med salt og peber. Opvarm ovnen til 200 grader C. og tænd for grillen. Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Steg laksestykkerne under grillen i 7-8 minutter. Server laksen med sprødt bacon, ekstra barbecue blues sauce og kartoffelmosen. |
|
Opskriften er vist 33864 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-01-31 13:46:10 Der er en del ingredienser her som jeg ikke har kunnet finde i DK. Barbeque blues sauce har jeg kunnet finde fra sverige, men ikke skaffe, brugte Santamaria barbeque den blå i stedet. Chipolete chili skulle være en røget chili, har jeg set på dåse men kan ikke skaffe, så vi brugte chiliflager her også. Og laksen skulle have 12 minutter under gril for at være færdig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne