Dejlig chokolade-sauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Kasper Indsendt : |
|
|
Varm chokoladen op i 1 min og 30sekunder UDEN MÆLKEN!!!. Bagefter hælder du mælken i og rører rundt lidt, derefter tager du appelsin-skrallen i chokolade-saucen og så rører du rundt igen og så er den færdig
|
|
Opskriften er vist 4911 gange,
og udskrevet 70 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne