Flutes/Hvidløgsflutes

Flutes/Hvidløgsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.lunkent vand
300 g.Speltmel grahamsmel hvid hvede eller fuldkornshvedemel
1 tsk.salt
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
- Kom gær og vand i en skål og rør til
gæren er opløst
- Tilsæt spelt-, graham-, eller fuldkornshvedemel, salt og halvdelen af hvedemelet. ælt dejen og tilsæt mere efterhånden indtil dejen er fast og lige akkurat slipper fingeren
- dæk skålen og lad dejen hæve 1 time et lunt sted
- form dejen til flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve endnu 30 minutter
- Pensl flutene med kærnemælk eller andet surmælksprodukt
- skær riller i flutene med en skarp kniv
- Bag flutene i ovnen i 15-20 min ved 220 grader (Varmluft 200 grader)

Tips:

Til hvidløgs flutes: 1 tsk. Olivenolie 1 fed finhakket hvidløg 1spsk. finhakket persille 2 flutes

Bland olie, hvidløg og persille sammen skær riller i det færdigbagte flute. ca. 2/3 igennem og med 3 cm. afstand smør hvidløgsolien ned i rillerne med en bordkniv Varm flutet i ovnen ved 220 grader (varmluft 200 grader) lige inden det skal spises Server flutet helt og bræk af ved bordet.





karakterer:
Opskriften er vist 37232 gange,
og udskrevet 619 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-29 12:58:02
hhhhhhmmmmm det er lækkeret

  -   2013-04-14 20:22:42
Super nemt flutes og mega lækre både uden og med hvidløg. Nu en fast inventar på køleskabet