Flutes/Hvidløgsflutes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
- Kom gær og vand i en skål og rør til
gæren er opløst - Tilsæt spelt-, graham-, eller fuldkornshvedemel, salt og halvdelen af hvedemelet. ælt dejen og tilsæt mere efterhånden indtil dejen er fast og lige akkurat slipper fingeren - dæk skålen og lad dejen hæve 1 time et lunt sted - form dejen til flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve endnu 30 minutter - Pensl flutene med kærnemælk eller andet surmælksprodukt - skær riller i flutene med en skarp kniv - Bag flutene i ovnen i 15-20 min ved 220 grader (Varmluft 200 grader) Tips: Til hvidløgs flutes: 1 tsk. Olivenolie 1 fed finhakket hvidløg 1spsk. finhakket persille 2 flutes Bland olie, hvidløg og persille sammen skær riller i det færdigbagte flute. ca. 2/3 igennem og med 3 cm. afstand smør hvidløgsolien ned i rillerne med en bordkniv Varm flutet i ovnen ved 220 grader (varmluft 200 grader) lige inden det skal spises Server flutet helt og bræk af ved bordet. |
|
Opskriften er vist 37231 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Victor og Nicolaj - 2016-11-29 12:58:02 hhhhhhmmmmm det er lækkeret Mejsevej - 2013-04-14 20:22:42 Super nemt flutes og mega lækre både uden og med hvidløg. Nu en fast inventar på køleskabet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne