Pistaciesmåkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Carl Blanche Indsendt : Red : |
|
|
alt undtagen mel blandes sammen.
Si melet i og rør godt, rulles til en pølse og lægges i fryseren i et par timer skæres ud og pensles med æg, og drysses med finthakkede pistacienødder og perlesukker bages 220 grader i 6 min eller til de er let gyldne i kanten Tips: wiltons pastafarve er bedst, da den er tykkere end alm. frugtfarve, og ikke ændre konsistensen på dejen |
|
Opskriften er vist 7962 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne