Lottes Små Pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fischer2307 Indsendt : Red : |
Fotograf: Fischer2307 |
|
Opløs gæren med salt og sukker.
Kom æg i og pisk godt sammen. Smelt margarinen og kom mælk samt pølsevand i den smeltede margarine. Det hele blandes og æltes med mel til dejen ikke klistrer. Hæver tildækket et lunt sted i min. 45 minutter. Æltes igennem og deles i 6 klumper, der rulles helt fladt ud og hver især slices i 12 stykker, som en pizza. Pølserne rulles ind i dejen, er der pølser i overskud, kan der med fordel puttes mere end én pølse i hvert horn. Lægges på en plade med bagepapir og pensles med mælk eller sammenpisket æg. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 22262 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-20 14:09:14 Pas på med melet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne