Thai-suppe med kokos og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : ikke fryseegnet (ved ikke hvordan kokosmælken bliver) Indsendt af : Svenskeren Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op og vend løg heri, uden at det tager farve. Kom de skivede champignon og kødet i, til det får lidt farve. Tilsæt skrællet fintrevet ingefær, tyndskåret chili og hvidløg. Sauter det over jævn god varme i 2-3 minutter. Tilsæt citronskal og kom bouillon ved. Kog suppen i 5 minutter. Rør kokosmælken igennem og tilsæt den. Tilsæt den grønne karry, rør godt. og kog op. Tilsæt tyndskåret porre/forårsløg. Smag til med citron/limesaft, citrongræs, salt og peber og evt. den friske koriander, som skal i til allersidst.
|
|
Opskriften er vist 26060 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2011-11-14 18:42:12 Kokosmælk kan sagtens fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne