Thai-suppe med kokos og kylling

Thai-suppe med kokos og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet (ved ikke hvordan kokosmælken bliver)

Indsendt af : Svenskeren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingekød
2 spsk.olie
3 finthakkede skalotteløg
150 g.champignon
3 tsk.friskrevet peberrod
2 chilipeber
2 fedhvidløg
1 citron saft heraf
4 dl.kraftig hønsebouillon
4 dl.kokosmælk
1 spsk.grøn eller rød karry
4 forårsløg eller en porre
 evt.1 stilk citrongræs
 salt
 peber
 Frisk koriander
 
Opskrift:
Varm olien op og vend løg heri, uden at det tager farve. Kom de skivede champignon og kødet i, til det får lidt farve. Tilsæt skrællet fintrevet ingefær, tyndskåret chili og hvidløg. Sauter det over jævn god varme i 2-3 minutter. Tilsæt citronskal og kom bouillon ved. Kog suppen i 5 minutter. Rør kokosmælken igennem og tilsæt den. Tilsæt den grønne karry, rør godt. og kog op. Tilsæt tyndskåret porre/forårsløg. Smag til med citron/limesaft, citrongræs, salt og peber og evt. den friske koriander, som skal i til allersidst.





karakterer:
Opskriften er vist 26115 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-14 18:42:12
Kokosmælk kan sagtens fryses