DK latte machiatto
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : dennis Indsendt : Red : |
|
|
tag mælken oh hæl den i en mælkeskummer shaker eller gryde hvis du laver den i skummer eller shaker skal mælken være meget varm først
derefter skum eller ryst mælken til der dannes en cremet mælkeskum. hvis d laver den i en gryde skal mælken varmes i gryden og du skal stå og røre i mælken så den ikke brænder på brug et piskeris til at skumme mælken til den er tyk og cremet hæl både mælk og skum op i det høje glas. tag derefter den stærke kaffe og hæl den udover den bugede side af spiseskeen så kaffen kommer forsigtigt ned i mælken så den danner 2-3 lag af kaffe og mælk hvis du har lavet espresso skal den hældes forsigtigt ned i mælken flere steder så der kommer pletter rundt i skummen tag derefter en tandstik eller en nål og træk den igennem alle prikkerne så de former en masse små hjerter Tips: husk at røre kaffen rund i mælken så den blandes men server din machiatto urørt for så er den pænere Redskaber: 1 højt glas 1 spiseske 1 gryde mælkeskummer eller shaker |
|
Opskriften er vist 4593 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne