Mexicanske Burritos
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bjarke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Finhak løg, peberfrugt, squash, tomat og chili. Svits løg og oksekød i en gryde eller wok. Når oksekødet er stegt blandes burritos spice mix i og efterfølgende de øvrige grøntsager. Efter 2 min. blandes majs, bønner og spidskommen med kødet og grøntsagerne, hvor der samtidig hældes en lille skvat vand i. Kog derefter blandingen op og lad den småsimre i 5-7 min. Lav guacamolen imens ved at blande guacamole mix med to moste avocadoer og 1 dl. cremefraiche i en lille skål. Når kødblandingen er klar smøres guacamolen ud på burritosne, kødfyldet hældes på og burritosne rulles og foldes sammen i den ene ende. Herefter lægges de i et ovnfast fad og sættes ind i ovnen i 15 min. på 180 grader. Derefter overdrysses burritosne med revet ost og sættes tilbage i ovnen i yderligere 15 min. Serveres med jalapenos, cremefraiche og salsa på siden af tallerkenen. |
|
Opskriften er vist 129979 gange,
og udskrevet 1208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (94 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne