Mørbrad ala Faster
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Nej Indsendt af : TobiasKM Indsendt : Red : |
|
|
Champignon, løg og æbler (skrællede) skæres i passende stykker. Samme med bacon hvis det er købt i skiver.
Svinemørbradderne renses og skæres i passende skiver. De brunes herefter på en panden (bare brunes overfladisk, skal ikke steges færdig). De kommes herefter over i et ovnfast fad. På samme pande steger man nu baconen først til den er godt stegt. Herefter tilføjes løg, æbler og champignon, og de steges af et par minutter. Herefter hældes fløden (alt efter hvor meget sovs man vil have ud af det) samt flødeost over, og man lader det simre et par minutter. Der smages nu til med salt, peber og en smule sukker. Sovsen hældes nu ud over køddet i fadet, som nu sættes i ovnen ved 200 grader. Her skal det stå i 20-25 minutter. Mens det er i ovnen kan man sætte risene til at koge så det hele passer. Tips: Denne ret er efterhånden ved at blive en klassiker hos os, min kæreste og jeg refererer til den som "Den perfekte ret" Mængderne er lidt på slump og kan selvfølgelig varieres alt efter smag. |
|
Opskriften er vist 7909 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne