Paps Pasta og Kødsauce

Paps Pasta og Kødsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryse-egnet

Indsendt af : Buksefars

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Spaghetti
 Revet parmesanost
500 g.hakket okse eller svinekød
1 stort løg
2 fedhvidløg
2 spsk.Olivenolie
140 g.tomatpasta
3 dl.bouillonvand
2 store groftrevet gulerødder
250 g.champignoner i skiver
1 tsk.timian
1 tsk.oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Kødsauce:

Sautér løget i olien.
Øg varmen en smule, tilsæt kødet og steg det, til det skifter farve. Tilsæt tomatpastaen og lad den stege med i ca. 1 minut.
Hæld bouillon på og tilsæt gulerødder, champignoner, hvidløg, timian og oregano. Smag til med salt og peber, og lad det simre i ca 15 min.

Tips:

Tilberedningstiden er overkommelig. Små 40 minutter. Vores unger er helt tosset med den. Så der skal til tider bruges lidt ekstra kød og pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 6364 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu