Paps Pasta og Kødsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryse-egnet Indsendt af : Buksefars Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Kødsauce: Sautér løget i olien. Øg varmen en smule, tilsæt kødet og steg det, til det skifter farve. Tilsæt tomatpastaen og lad den stege med i ca. 1 minut. Hæld bouillon på og tilsæt gulerødder, champignoner, hvidløg, timian og oregano. Smag til med salt og peber, og lad det simre i ca 15 min. Tips: Tilberedningstiden er overkommelig. Små 40 minutter. Vores unger er helt tosset med den. Så der skal til tider bruges lidt ekstra kød og pasta. |
|
Opskriften er vist 6364 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne