Susannes Juleklodser
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : N Indsendt : |
|
|
Ingredienserne i kagen tilsættes som beskrevet i ingredienser. Dejen røres grundigt og bages i en bradepande ved 175 ºC i 40 min.
Glasuren laves ved blanding af de nævnte ingredienser, og påføres kagen efter afkøling. |
|
Opskriften er vist 3949 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lis Jensen - 2011-01-08 14:53:28 super lækre og holder sig i lang tid i kagedåsen!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne