Glaseret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skindet fra laksefileterne og brun dem i olie tilsat smør. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Rør sennep med limesaft, limeskal, finthakket ingefær, salt og peber og smør det på laksefileterne. Steg laksefileterne i ovnen ved 200 grader i 8-10 min.
Kog risene som angivet på emballagen. Når risene er kogte, kan de kommes i små forme som vendes ud på tallerkenen ved servering.
Til saucen koges fiskebouillon op med fløde. Tilsæt sennep og jævn med maizena, udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.
Blancher forårsløgene i letsaltet vand i 2 min.
Server fisken med ris, sauce og forårsløg.
|
|
Opskriften er vist 17378 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne