Madpandekager med oksefyld

Madpandekager med oksefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Silke

Indsendt :      Red :
Madpandekager med oksefyld, billede 4 Madpandekager med oksefyld, billede 1 Madpandekager med oksefyld, billede 2 Madpandekager med oksefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pandekager:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Pandekagedej:
Rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i. opvarm smørret på panden/mikroovnen eller brug flydende fedtstof.

Du laver nu pandekagerne til der ikke er mere dej. tænd ovnen på 170 grader varmluft.

Fyld:
Varm det hakkede oksekød i en gryde til det er gennemstegt. put hakkede tomater, mejs eller hvad du fortrækker i gryden.

Du tager nu og lægger kød i pandekagerne til der ikke er mere kød tilbage. du folderpandekagerne og lægger dem i et fad. til sidst putter du det revet ost ovenpå.

Nu mangler du bare at tage dem ind i ovnen så osten smelter, og de bliver lækre varme. ca. 10 min. på 170 grader varmluft ovn.





Beskrivelse:

Smagfulde madpandekager med fyld af oksekød

Ved du ikke, hvad du skal spise til aftensmad? Hvorfor ikke prøve en omgang madpandekager med oksekødsfyld? Der er i den grad lagt op til velsmagende mad og hygge rundt om spisebordet, når du serverer en omgang hjemmelavet pandekager med fyld bestående af oksekød, majs og tomatsovs. Leder du efter en nem opskrift på madpandekager med kødfyld? Så skal du prøve denne her.

Så nemt er det at lave madpandekager med fyld i ovn

Så snart du har bagt dine pandekager, er det tid til at gå videre med fyldet, som tilberedes i en gryde eller på en pande. I denne opskrift er der anvendt majs, men du kan sagtens tilføje andre grøntsager såsom ærter, revet gulerod eller squash, hvis du ønsker flere grøntsager i dine fyldte madpandekager i hjemmelavet variant. Når pandekagerne med fyld er lagt i fadet i ovnen, passer retten sig selv, indtil osten er smeltet. I mellemtiden kan du evt. lave en let salat, som du serverer til dine madpandekager med oksekød.

Har du endnu ikke fundet den bedste opskrift på gode gammeldags pandekager? Så finder du den lige her hos Alletiders Kogebog.

karakterer:
Opskriften er vist 903262 gange,
og udskrevet 11747 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (169 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16756 (3989 kcal)
KJ pr. Pers. 4189 (997 kcal)
Vægt ialt 2433 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 688 KJ (163 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-04 18:14:39
Det lyder super lækkert👑

  -   2020-11-06 11:56:58
En vaskeægte Randers-drengerøvsret, mums. Simon

  -   2020-04-04 16:12:25
Laver den af og til fin opskrift jeg kommer dog løg og hvidløg i eller blot en dåse hakkede tomater med hvidløg

  -   2019-04-23 16:43:26
Rigtig god opskrift, har brugt den flere gange, med forskelligt fyld

  -   2019-02-14 19:53:08
kærnemælk istedet for sødmælk et par spiseske-fulde øl (gerne mørkt øl) kardemomme og revet citronskal så er denne pandekage perfekt tilaftensmad

  -   2018-10-26 19:03:23
Jeg smeltede margarinen og kom den derefter i dejen, der stod på bordet. Dvs at den ikke var kold og det fungerede fint, jeg behøvede ikke at tilsætte yderligere fedtstof.

  -   2018-03-25 17:29:36
Hej Silke, rigtig god opskrift vil klart bruge den i fremtiden

  -   2018-01-13 17:06:20
Meget godt en fantastisk smag og majsene gir lie det sidste pift til smagen sammen med osten

  -   2017-08-09 14:57:37
Hvis man laver en portion hvor mange pandekager bliver der så

  -   2017-03-18 14:43:48
Kan man fryse dem ned? 😊

  -   2017-01-22 16:20:59
Skal margarinen i eller bruges til stegning ???????

  -   2016-08-19 15:13:22
amanda de skal stege i de 50 gr margarine ikke puttes i dejen .

  -   2016-04-15 13:04:36
Den er rigtig gooood

  -   2015-10-20 17:46:54
det smager meget godt, men der findes bedre mad :)

  -   2015-08-28 14:32:55
Vi er helt pjattet med pandekagerne herhjemme - store som små. Vi får blot salat og kyllingestykker i... Mums!

  -   2015-08-26 09:59:40
de var ok

  -   2015-07-20 15:29:22
Om nom nom nom nom nom! Hvis retten skal være lidt mere solid, kan man putte ris i fyldet :)

  -   2014-02-10 19:45:47
Super gode pandekager

  -   2012-11-28 17:37:25
det er en rigtig god opskrift :D

  -   2012-07-16 20:47:51
Syntes de var rigtig lækre ! :D men hvis man skal holde sig på den slanke side, så kan man sagtens kun bruge halvdelen af det smør der rigtigt skal i pandekagerne, de var nemlig godt fedtede ;)

  -   2012-06-16 15:43:42
Super god opskrift