Citronsnitter 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Sarah Indsendt : Red : |
|
|
Dej: Æggeblommerne piskes skummende med 200 g flormelis. Pisk saften af 1 citron i. Af æggehviderne piskes en fast skum og det resterende sukker tilsættes. Æggehviderne vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den sigtede mel og kartoffelmel. Dejen deles i tre som lægges separat på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages i en forvarmet ovn ved 200°, varmluft 175° i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.
Creme: Mælk og 4 spsk. majsstivelse røres sammen, og koges op til en creme under stadig omrøring. Lad cremen køle af. Rør i en skål margarinen sammen med flormelis og vaniljesukker og kom den afkølede creme i sammen med saften af de 2 citroner og rør godt. Smør halvdelen af cremen på 1 af dejpladerne, læg en af de andre dejplader ovenpå og smør den resterende creme herpå. Glasur: Rør i en skål den sigtede flormelis sammen med lunkent vand og saften af en citron til en glat konsistens. Læg den sidste dejplade på som top, smør citronglasur på og lad den tørre. Tilberedningstid: ca. 2 timer |
|
Opskriften er vist 5733 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sarah - 2010-12-25 00:20:43 Håber den smagte godt, og vær venlig at lægge en kommentar. Glædelig jul! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne