Tigerejer med brune ris og buerre blanc
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke frysegenet Indsendt af : Nathalie Indsendt : Red : |
|
|
Beurre blanc:
Sæt vineddike, vin, skalotteløg, salt og peber til at koge i en gryde ved stærk varme og lad det kog ind indtil væsken er reduceret til ca. 1½ spsk. Si løgene fra og klem væden fra dem. Tilsæt nu ca. 3 spsk. af den kolde smør til denne indkogte fond under konstant piskning indtil smørret er fuldstændig blandet med med fonden. Sæt gryden over ved laveste varme og tilsæt resten af smørret i flere små portioner under stadig piskning. Der skal ikke tilsættes mere smør inden det allerede tilsatte er indpisket i saucen. Smørsaucen er færdig når den bliver en tyk elfenbensfarvet crème. Serveres i en forlunet sauceskål til alle salgs fisk. Brune ris: Sæt risene over med lidt salt. Tigerrejer: Tigerrejerne pilles og vikles ind i bacon. Brug kun så meget bacon, så stykket kan nå rundt om rejen og lige overlappe. Rejerne trækkes på madspyd og steges på panden til baconen er færdig. Tips: Retten serveres gerne i skål, buerre blanc ud over de brune ris og med de flotte tigerrejespyd på toppen. Bon appetit Skal retten bruge som hovedret, brug da flere ris og flere rejer. |
|
Opskriften er vist 4559 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne