Kirsebærsovs 03
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Bring kirsebær vand og saft i kog, og lad det koge til kirsebærrene er møre. Smag sovsen til med sukker.
Lav jævningen og tilsæt den under omrøring, rør til sovsen har klar mørk farve. |
|
Opskriften er vist 10553 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer m k hansen - 2010-12-25 00:31:49 Der er nok kirsebærsovs til 16-20 personer alt efter hvor meget man spiser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne