Kirsebærsovs 03

Kirsebærsovs 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kirsebær (frosne)
6 dl.vand
3 dl.hyldebærsaft
100 g.sukker
30 g.kartoffelmel og
2 dl.vand til jævning
 
Opskrift:
Bring kirsebær vand og saft i kog, og lad det koge til kirsebærrene er møre. Smag sovsen til med sukker.
Lav jævningen og tilsæt den under omrøring, rør til sovsen har klar mørk farve.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Opskriften er vist 10553 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-25 00:31:49
Der er nok kirsebærsovs til 16-20 personer alt efter hvor meget man spiser.