Karens suppe
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Løg svitses, kød svitses, derefter fyldt, ost og champignon kommes i til sidst.
Tips: Kan laves en dag før, osten og champignonerne kommes først i noget tid inden det skal serveres. |
|
Opskriften er vist 4679 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne