Sukkerbrunede kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
Man skal købe aspargeskartofler, Sieglinde eller små Dittakartofler. stensikre og velsmagende.
Kog og pil kartofler dagen før. Kog kartofler næsten færdige i saltet vand, de skal stadigvæk være lidt hårde i midten. pil dem og sæt dem til side. Tag en tykbundet pande, som kartoflerne uden problemer kan være i og sæt den over jævn varme. kom sukkeret i panden og hold øje med, hvornår det smelter. Rør så forsigtigt rundt, til alt sukkeret er opløst og er brunt. Kom vand på sukkermassen. Nu stivner det hele, men fortvivl ikke; rør rundt i det, og det vil opløse sig lige så stile. Kom kartofler og smør i, når det er sket. lad det simre, og rør i det af og til, indtil vandet er væk og kartofler er indhyllet i karamel. |
|
Opskriften er vist 7255 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne