Pasta med savoykål

Pasta med savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : nete

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lilleSavoykål
1 ps.pinjekerner
1 pk.bacon i tern
1 lille klat margarine
1 ps.revet mozzarellaost
1 spsk.parmesan ost
1 pk.frisk spinat pasta
10 dråberWorcestershire Sauce
 
Opskrift:
Skær stokken af savojkålen.
Resten skæres i cm tynde strimler
rist bacon på f.eks en wok-pande - de sidste 2 min. ristes pinjekerner med i.
Bacon + pinjekerner tages op på tallerken.
Steg nu savojkålen i 10 min i det fedtstof, der er tilbage fra baconen
Mens savojkålen steger sættes pastavandet i kog og pastaen koges 2-3 min.
Når savojkålen har stegt 10 min. puttes bacon, pinjekerner, smør, mozzarella og parmesan ost i. Vandet hældes fra pastaen og pastaen puttes i retten( der må dog godt "hænge" lidt vand ved.)
Retten simrer færdig 3-4 min med låg på og ved svag varme.

Tips:

Denne ret er hele familiens livret. Den er nem at lave og er færdig i løbet af 20 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 11195 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-05 17:35:37
Hvor meget bacon er der i en pakke bacon? Jeg bruger kun økobacon købt i hele stykker.