Nordkorgs lækreste juleboller special
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Nordkrog Indsendt : Red : |
|
|
Bland gær og en smule mælk (bare nok til at opløse gæren)
Varm resten af mælken op. Smelt smørret sammen med mælken. Tilsæt den varme blanding til gærblandingen. Tilsæt sukker, kardemomme, ét af æggene og hvedemelet lidt ad gangen. Ælt dejen med en bellokrog. Stil dejen til hævning i 15-30 minutter. Efter hævningen hakker du chokoladen groft og fordeler den i dejen. Form dejen til boller og sæt dem på pladen. Pensel bollerne med det sidste æg. Bollerne bages i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 5331 gange,
og udskrevet 98 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne