Andebryst flamberet
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
De aftørrede bryster ristes på en pande 1 12-14 min (skinnet skal være sprød) med skinnet nedad
vendes med kødsiden nedad i 6-7 min (afpas selv tiden da brysterne skal være stegte. Stik i dem for at se om der kommer blod ud) brysterne tages op og lægges i forvarmet fad, overdækket Forinden skylles grønsagerne porerne skæres i tynde skiver squash og guleros skæres i små tern grønsagerne sauteres (svitses) i det samme fedt/olie som brysterne er stegt i, i 3-4 min tag grønsagerne af panden og læg brysterne i igen. Hæld gran marine over og antænd det hurtigt Det må gæsterne gerne se. Brysterne skæres på tværs i skrå skiver max. 1 cm tyk Kan serveres i portions anretning. Sovs. Juienne én appelsin (skræl uden det hvide og skær skrællen i meget tynde strimler) én god spsk. fuld strimler er nok men efter behag. Pres saften af begge appelsiner, Sukker og eddike smeltes ved kraftig varme til en karamelagtig konsistens, tilsæt nu hvidvin- saft- hvidvinseddike og lidt efter andesky samt skrællerne, lad sovsen koge et stykke tid 5-10 min efter behov - hvis den er for tynd kan den jævnes med maizena. Kan serveres med hvide kartofler og eller flutes |
|
Opskriften er vist 12842 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne