Gelerand 02

Gelerand 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.syltede figner (eller anden frugt efter ønske)
6 Husblas, blade
2 dl.sukkerlage fra de syltede frugter
2 dl.sød hvidvin
 
Opskrift:
Læg husblasen i kold vand i ca. 5 min

hæld 2 dl lage fra dåserne i en gryde og varm op uden at koge.
Vrid Husblassen lidt op - læg den i den varme sukkerlage og rør til den er smeltet.
Tag gryden af varmen og rør vinen i.

Læg de afdryppede frugter i en halvdyb form - eller en randform - hæld den halvstivnede vingele over frugterne langsomt, så de bliver liggende på plads og alle hulrum bliver udfyldt.

Stil formen tildækket i køleskab mindst en time.

Kan forberedes dagen før.

Tips:

serveret evt. med Mandelcreme.





karakterer:
Opskriften er vist 12659 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu