Gelerand 02
Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i kold vand i ca. 5 min
hæld 2 dl lage fra dåserne i en gryde og varm op uden at koge. Vrid Husblassen lidt op - læg den i den varme sukkerlage og rør til den er smeltet. Tag gryden af varmen og rør vinen i. Læg de afdryppede frugter i en halvdyb form - eller en randform - hæld den halvstivnede vingele over frugterne langsomt, så de bliver liggende på plads og alle hulrum bliver udfyldt. Stil formen tildækket i køleskab mindst en time. Kan forberedes dagen før. Tips: serveret evt. med Mandelcreme. |
|
Opskriften er vist 12659 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne