Mandelcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Riv den rå marcipan på et råkostjern
Rør den revne masse sammen med æggeblommerne og 2-3 spsk piskefløde Pisk resten af fløden stiv, uden den bliver tør og grynet. Vend den lidt efter lidt i mandelmassen Tips: fortrindelig til gelerand |
|
Opskriften er vist 5897 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne