Laks kogt Hollandaise
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
Laksen renses og skylles, skæres i skiver på langs eller som koteletter på tværs. Dvs. at rygbenet tages ud ved at føre en skarp kniv fra rygsiden langs med rygbenet hele vejen igennem fisken. Dette gøres på begge sider af benet. Der vil følge mange af sidebenene med når kniven forsigtigt føres ud under dem.
Uden ben skæres 2 stk af fileten pr. person Posher fisken i courtbouillon, efter at den er skyllet i koldt vand Courtbouillon: 1 l vand ½ eddike salt gulerod løg timian laurbærblad peberkorn persillestilke og gerne fiskeben eller lignende. Skal koge ca. ½ time til urter er møre. Sigtes og er nu klar til brug |
|
Opskriften er vist 11977 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne