Laks kogt Hollandaise

Laks kogt Hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.laks pr. person
1 l.vand
0.5 dl.eddike
15 g.salt
100 g.gulerod
125 g.løg i skiver
1 lille gren timian
1 laurbærblad (måske lidt flere)
10 peber korn
5 persillestilke (skal være stilke)
 
Opskrift:
Laksen renses og skylles, skæres i skiver på langs eller som koteletter på tværs. Dvs. at rygbenet tages ud ved at føre en skarp kniv fra rygsiden langs med rygbenet hele vejen igennem fisken. Dette gøres på begge sider af benet. Der vil følge mange af sidebenene med når kniven forsigtigt føres ud under dem.

Uden ben skæres 2 stk af fileten pr. person
Posher fisken i courtbouillon, efter at den er skyllet i koldt vand

Courtbouillon:
1 l vand ½ eddike salt gulerod løg timian laurbærblad peberkorn persillestilke og gerne fiskeben eller lignende.
Skal koge ca. ½ time til urter er møre.
Sigtes og er nu klar til brug





karakterer:
Opskriften er vist 11977 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu