Citron-orange marineret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg lakseskiverne i et fad eller på portionstallerkner. Drys laksen med lige dele salt og sukker og lad den stå koldt ca. 30 min. Pisk en marinade af citrussaft og olivenolie og hæld det over fisken.
Lad det stå 20-30 min inden servering.
Tilbered en salsa af agurk, som hakkes fint. Pisk citronsaft med salt og peber til en marinade. Lad agurken trække med marinaden, mens laksen trækker.
Fordel agurkesalsaen ovenpå laksen som en lille, tæt bunke. Pynt med et blad salat eller grønt og server med brød og Creme fraiche rørt med lidt fintreven citron- og appelsinskal, Brød.
|
|
Opskriften er vist 39787 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-10-24 16:56:19 Skal laksen ikke steges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne