Lammeculotte med tomat relish, tzaziki og kartofle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt af : Nic Indsendt : Red : |
|
|
Put culotten i en bradepande. Skær riller i culottens fedt og stop skåret hvidløg derned. Put derefter 1 spsk. citronsaft derned, sammen med 1 spsk. olie. Smør den godt ind i blandingen, krydr med salt og peber, og lad den stå og marinere i en time til halvanden.
Tomat relishen laves ved at tomaterne skylles og skæres i både. De puttes derefter i et ildfast fad med 2 spsk. olie, 1 spsk. citronsaft, 1 lille dusk finthakket persille, lidt salt og lidt peber, en tsk. knust chilipulver og en tsk. basilikum. Dette vendes og bliver blandet, og sættes derefter i en ovn der er forvarmet til 225 grader. Giv dem 20 min, og put derefter en tsk. honning til (som du vender i tomaterne), put stegen i ovnen, og giv det hele 30 min. Tomaterne skal vendes i ny og næ, så de ikke bliver sorte. Kartoflerne (som er kogt inden) skæres i store tern, og steges på en pande med olie. Vendes med salt og peber. Tazikien laves ved at tage en halv agurk, skære den i små tern (eller rive den), og putte den i den græske yoghurt sammen med hvidløg, salt, peber og lidt citronsaft. Smag selv til. Velbekomme Tips: Dette er lækkert |
|
Opskriften er vist 12340 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne