Indbagt lammefilet med tyttebær
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : |
|
|
Drys lammestykkerne med salt og peber og brun dem i olie på alle sider.
Lad dem afkøle.
Læg dem på hver sit stykke butterdej, der lige rulles lidt større først, så det kan omslutte lammekødet. Læg halvdelen af hver kvist rosmarin på kødet og top med en skefuld syltetøj. Luk dejen grundigt omkring hvert stykke og sæt resten af kvisten af rosmarin igennem som nål. Pensl med æg og bag dem ved 200 grader C i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 5128 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth - 2010-12-20 19:01:24 det er en fantastisk kage. har nu ikke benyttet mig af "jord tippet", men puttede istedet lidt kanel oven på, da dette gav en julet sødme. Leverpostejen er faktisk et perfekt match til chokolade, - fantastisk! -OBS: hvis den skal være ekstra god, så tilsæt lidt mere øl end henvist ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne