Kærnemælkshonning
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : Pernille Indsendt : |
|
|
Bland kærnemælk og sukker i en gryde. Halvér vanillestangen, skrab kornene ud og put både korn og de halve stænger i gryden.
Varmes langsomt op (jo langsommere den varmes op, jo mindre grynet bliver honningen.) Koges ved svag varme (uden låg) i 3-4 timer (afhængig af hvor tyk konsistensen skal være) indtil den ligner karamel. Rør af og til.
Når honningen er færdig hældes den på glas og kan opbevares på køl eller ved stuetemperatur (igen afhængig af hvilken konsistens, man vil have.) |
|
Opskriften er vist 7930 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne