Chokolademuffins med chokoladestyker
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Sarah Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovn 200 grader C.
Hak chokoladen groft. Bland alle de tørre ingredienser i en skål med ca. 2/3 af chokoladen. I en anden skål blandes alle de våde ingredienser, og pisket let sammen til massen er blevet ensartet. Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og fold dem sammen. Kom muffinsdejen i muffinsforme. Formene skal fyldes ca. 2/3. Pynt med resten af chokoladen før de sættes i ovnen. Bag i ca. 15 minutter. Tips: Der kan bruges enhver slags mælk i, men letmælk anbefales, og i stedet for Yoghurt Natural, kan man også bruge A38, men ellers anbefales muffinsne varmt herfra (: |
|
Opskriften er vist 21770 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Schwester - 2012-04-17 16:45:15 Rigtig god opskrift - hurtig og let at lave. monjos - 2011-03-20 12:20:59 hej den er ok Mariann Jensen - 2011-02-18 16:21:11 Når min kæreste spørger om jeg ikke kan lave chokolademuffins siger han altid at det skal være "de rigtige" - så mener han denne opskrift. Jeg har ikke fundet andre opskrifter der kan slå denne. Så nu er jeg holdt op med at lede. Janni - 2011-01-12 07:58:58 Super god opskrift. De lækreste muffins jeg længe har smagt. Og virkelig lette at lave.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne