Schweizer pastiller - Pebermyntepastiller
Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt af : Fru Rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
Hviderne piskes let. Flormelis og pebermynte kommes i og blandes til en masse, der er til at trille, til lange stænger, i ca. 3 cm. tykkelse.
Skæres i ca. 1 cm. tykke skiver og lægges på bagepapir. Trykkes lidt flade. Top: Cacao, flormelis, fløde og kaffe blandes som til glasur. Kommes i en plastpose, hvor der er klippet et hul i det ene hjørne. Nu sprøjtes en lille klat på hver pastil. "tørrer" et par timer og lægges i en dåse. |
|
Opskriften er vist 8232 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne