Karryris med æg og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jamie_Egeberg Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i små stykker, så små som muligt. Hæld olie og karry på en pande og varm panden. Når karryen er brændt let af smides kyllingen på panden og svistses, derefter skrues ned for varmen. Olie, karry, salt og peber på en anden pande og brænd karryen af. Kom risene på panden og bland rundt til de alle har taget farve af karryen, derefter blandes kyllingen ned i risene. Fordel det jævnt på panden, så bunden af panden ikke er synlig, slå derefter æggene ud oven på ris/kylling blandingen. Prik hul på blommerne og bland det hele rundt, så æggene bliver jævnt fordelt i blandingen. vend i det til alt æg er stegt. Server i en dyb tallerken.
Tips: en nem ret hvis man har rester af ris og stegt kylling fra gårsdagens aftensmad. paprika kan give et ekstra pift, eller evt en lille sjat fløde. passer godt til studerende. |
|
Opskriften er vist 23389 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer safa0163 - 2016-01-24 12:37:14 det den bedste kylling i karry jeg nogensinde har smag den er dejlig mild og l;;ker Lasse - 2014-10-13 13:09:46 Hvor meget karry skal man bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne