Laksetournedos
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetournedos Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg savojkål i midten af tallerkenen, laksetournedos ovenpå med sovsen omkring.
Befri laksefileten for skind og ben. Skær nogle strimler på langs af fileten (20 cm. lange og 2-3 cm. brede)
Snit savojkålen og sautér den i en gryde med smør, salt og peber.
Bøj laksestykkerne sammen, så de danner ringe. Fyld savojkålen i midten. Fæst enderne med en tandstik. Sørg for at skindsiden vender ud. Skær noritangen i passende strimler inden du vikler den om laksetournedoserne. Reducér fiskefond, hvidvin, skalotteløg og madagaskarpeber til det halve. Si peber og løg og gem det. Jævn suppen med maizena og vend sammenpisket creme fraiche og æggeblomme i sovsen. Blend evt. Sovsen kommes tilbage i gryden men må herefter ikke koge. Kom løg og peberkorn i inden servering. Steg tournedoserne på panden. Sautér resten af savojkålen i en gryde med smør, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10870 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne