Laksetournedos

Laksetournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetournedos

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.laksetournedos
2 spsk.smør
2 spsk.olie
 
 Fyld:
0.5 Savoykål
0.5 citron
2 spsk.smør
 
 Sovs:
2 dl.fiskefond
2 dl.hvidvin
1 spsk.madagaskarpeber
2 spsk.hakket skalotteløg
2 spsk.maizenamel
2 dl.cremefraiche 38%
1 æggeblomme
 
 Garniture:
0.5 Savoykål
0.5 citron
 
 
Opskrift:
Læg savojkål i midten af tallerkenen, laksetournedos ovenpå med sovsen omkring. Befri laksefileten for skind og ben. Skær nogle strimler på langs af fileten (20 cm. lange og 2-3 cm. brede) Snit savojkålen og sautér den i en gryde med smør, salt og peber.

Bøj laksestykkerne sammen, så de danner ringe. Fyld savojkålen i midten. Fæst enderne med en tandstik. Sørg for at skindsiden vender ud. Skær noritangen i passende strimler inden du vikler den om laksetournedoserne.

Reducér fiskefond, hvidvin, skalotteløg og madagaskarpeber til det halve. Si peber og løg og gem det. Jævn suppen med maizena og vend sammenpisket creme fraiche og æggeblomme i sovsen. Blend evt. Sovsen kommes tilbage i gryden men må herefter ikke koge. Kom løg og peberkorn i inden servering.

Steg tournedoserne på panden. Sautér resten af savojkålen i en gryde med smør, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10870 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu