Koteletter i fad med karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : kanopigen Indsendt : Red : |
|
|
Læg de rå koteletter i bunden af et fad
Snit peberfrugter og champignon i tern og fordel det ud over koteletterne Skær kartoflerne i tynde skiver, og fordel dem i fadet. Strøg med karry efter smag. Ønskes en stærk ret, strøg da meget karry Bland hakkede tomater og fløde i en skål, og hæld dem over retten. Bages i ovnen ved 200 c i 1 time, eller til kartoflerne er møre. Serveres enten som retten er, eller med ris til. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 8505 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne