Farmors Vanillekranse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Judith Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienser æltes sammen og sprøjtes ud gennem køsmaskine eller tyl og formes til små kranse som kan stilles tæt på bagepladen.
Bages gyldne ved 200 grader C. alm. ovn 10-11 minutter. Tips: 1 portion giver ca. 120 stk. |
|
Opskriften er vist 65266 gange,
og udskrevet 1334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Karla & Nynne - 2016-12-10 17:00:03 Dejen smager rigtig godt :-) Men det er kedeligt at smutte mandler så det gjorde vi ikke ha. PS den var god alligevel 👍🏼 Karina - 2011-12-07 21:24:02 Super god opskrift og meget nem at lave, lavede dem uden mandlerne da svigermor ikke kan tåle dem og det har bestemt ikke ødelagt noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne