Pizza med Salami, Salat og Dressing
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Zarzar Indsendt : Red : |
Fotograf: Zarzar |
|
Pizza Dej:
kom alle ingredienserne i en stor skål, husk at smuldre gæret i. Dejen æltes med små portioner vand og lægges til at hæve i 45min. Tænd for ovnen 250 grader C. alm. ovn, så den når at blive varm. Tomatsovs: alle ingredienserne kommes i blender og blendes til en jævn masse. Massen hældes dernæst i en lille gryde og koges i ca 3 min. Tomatsovsen er nu klar til at komme på pizza dejen dejen udrulles og kommes på den varme bradepande. (husk bagepapir) tomatsovsen fordeles på pizza bunden (halvdelen af saucen plejer at være rigelig til en pizza). Fordel dernæst den revet ost på og dernæst salami stykker. Du kan også tilføje oliven, løg, paprika, champignon, broccoli eller hvad man lige har i køleskabet, der er ingen grænser :) Kom nu pizzaen nederst i ovnen til al osten er smeltet og både dejen og osten får et brunlig skær (ca 10-15min) Hvis man er i tvivl kan man løfte lidt i bunden og er den en smule brun forneden er pizzaen 100% klar. Når pizzaen tages ud pyntes den med salat og dressing (jeg fortrækker cremefraiche dressing). Og det kunne være agurker, tomat, frisk hakket løg, salat blade, hvad man nu har lyst til. |
|
Opskriften er vist 25275 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-20 14:32:49 Hej :-) Hvor meget vand er beregnet til opskriften? :-) Fam. Breum - 2012-04-04 20:24:43 Super! Vi lavede dobbelt dej (ikke sauce), og erstattede 50 g. af hvedemelet med hvedeklid, for ekstra sprødhed Namh - 2012-01-24 10:00:49 DEN ER NAHMSE NAHM!!! Zarzar - 2010-12-17 14:10:55 Jeg glemte at skrive at hvidløget skal rives i blenderen, for ellers resiskerer man store stykker hvidløg i sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne