Gamle Danske Karameller (NEMT og LÆKKERT)
Fryseegnet : Ingen Anelse Indsendt af : Pascal Indsendt : Red : |
|
|
Du skal bruge en lille/mellem gryde, hvor du smelter margarinen på lav temperatur og derefter tilsætter du sukkeret, og lynhurtigt efter, Vanillesukker og Kanel.
Rør til det er smeltet til en sukkeret masse og tilsæt så mælk. Rør det til en tynd masse og rør rundt UDEN at det koger i 2-3 minutter hvorefter du tilsætter siruppen og lader det koge. Det skal være lysebrunt og lidt tungt for at det er færdigt. Efter du er færdig tager du dem ned på en tallerken med bagepapir der er skåret til (vigtigt!) da du SKAL bruge bagepapiret til opbevaring, ellers klistrer det til. Jeg håber i kan li' den! OPFUNDET AF: Mig, Pascal! Tips: Det smager godt, og er ikke så usundt som alle andre opskrifter, men stadig lidt. |
|
Opskriften er vist 6564 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-29 15:19:46 Ja det bliver til en ren karamel suppe:-) Men jeg fik en ide: når i skal til at hele mælk ik så gem en 1/4 del Og når du har puttet det hele i så blander du en tsk majsmel i den mælk du har gemt og så heler du det i lige så stile og så får den en super lækker konsistent PS husk at det skal op at koge før majsmelen virker:-) Ingeborg caroline - 2011-10-10 16:09:30 Det bliver jo til karamelsuppe!!!!..... puha, det var ikke lækket:-) Annette - 2011-06-12 21:14:03 Det ser ud til folk kan lide den, der er 6 der har stemt og den har fået en ren 10'er Selma - 2011-05-12 15:21:48 Har ikke prøvet den, men kommer sikkert til det! Den lyder god! :) Pascal (Kokken) - 2010-12-17 18:56:17 Hey, hvad synes i om den? ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne