Banan/gulerodsboller
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : LesMis13 Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv gulerødderne, mos bananerne
Rør gæren ud i vandet, kom salt, yoghurt og æg i, og bland det godt. Kom gulerødder og bananer i, og rør godt rundt. Fuldkornshvedemel og hvedemel blandes i en separat skål, og tilsættes lidt efter lidt til dejen. Det hele æltes godt sammen. Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i ca. 1 time. Form bollerne (brug evt. to skeer), og lad dem efterhæve i 15 minutter. Bag bollerne i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 15756 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mattias - 2011-03-20 09:40:27 Lækre boller, som er ideelle til eftermiddagsmad til vuggestue, da bollerne er dejligt "svampede", og samtidigt lette i forhold til andre fuldkornsboller... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne