Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : karinathomsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun svinemørbraden på en pande i lidt fedt. lade den køle af. skær den op på langs, ikke helt igennem. Fylde pikantost i og rul den ind i butterdej luk butterdejen tæt om mørbraden. butterdej skal ud af køleskabet ca.10-30 min før tid det står på pakken hvis man har købt butterdej der er klar til brug.
den sættes i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader C i varmluft og 210 grader C i alm. ovn. Kartoflerne laves men mørbraden steges på panden. rens kartoflerne put dem i en frostpose eller skrællepose kom olie og krydderriger i efter smag der skal godt med krydderrig i da de skal i ovnen. nuller kartoflerne godt rundt i olien held dem i en bradepande og sæt dem i ovnen sammen med mørbraden de skal også have ca 1 time på 200 grader C i varm luft og 210 grader C i alm. ovn. Tips: Smager godt med hollandaise sovs. |
|
Opskriften er vist 194699 gange,
og udskrevet 2272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2016-09-15 10:56:21 Hvis kartoflerne skal have en time i ovnen og mørbraden kun en halv, så skal man vil begynde med kartoflerne? Per - 2014-03-21 12:28:47 Butterdejspladerne lægges med lille overlap og rulles så ud. Lea - 2012-07-29 14:57:21 Lækkert. Vi kommer altid lidt svampe og bacon ved. I dag kommer der også lidt forårsløg i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne