Selleriremoulade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Gør sellerien I stand og riv den groft.
Bring ca. 1 l. vand i kog sammen med vineddike og salt. Kom sellerien i og lad den koge op. Hæld den i en sigte og brus den over med koldt vand. Klem vandet af sellerien. Kom den i en skål og bland den med sennep, creme fraiche, mayonnaise salt og peber. Smag evt. til med lidt mere vineddike. Tips: Selleriremoulade kan serveres som forret med lidt ristet brød til og som tilbehør til sprængt eller kogt kød, eller skindstegt fisk og kogte skaldyr f.eks. hummer. |
|
Opskriften er vist 5047 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne