Fyldt lammekølle med hvidløg og mynte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Det store lårben skæres fra kødet.
Mynte, skalotteløg, hvidløg og pinjekerner hakkes meget fint, evt. i minihakker.
Rasp, salt og peber blandes i.
Fyldet fyldes ind hvor benet sad.
Lammekøllen lukkes med kødnåle og drysses med salt og peber.
Bradepanden stilles på anden nederste ribbe. Kødet brunes ved 250 grader C i ca. 15 minutter, varmen skrues ned til 160 grader C og vandet hældes ved. Lammekøllen stedes i ca. 1½ time (centrumstemperatur 70 grader C). Kødet hviler i ca. 20 minutter, før det skæres i skiver. Lammeskyen hældes i en kasserolle og reduceres til det halve. Fløde og majsstivelse røres sammen og hældes i. Limeskal, salt og peber tilsættes. Gulerødderne skæres i 2-3 cm. Lange stykker. Koges 5 minutter i letsaltet vand. Balsamicoeddike, honning, salt og peber bringes i kog på en pande. Gulerødderne kommes på panden og vendes rundt ca. 5 minutter |
|
Opskriften er vist 4028 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne