Lam i citron (lammekoteletter)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Riv skrællen af 1 nyvasket eller usprøjtet citron og pres saften ud bagefter.
Bland saften med 1 spsk. Olie, 2 fed presset hvidløg, 1 tsk. timian og 1 spsk. Hakket persille. Kom marinaden i en plasticpose sammen med 4 dobbelte lammekoteletter, luk tæt og læg dem i køleskabet.
Mariner dem mindst et par timer
Steg koteletterne i ovnen ved 250 grader C i 10-15 minutter og server dem med ovnstegte kartofler og fetasalat.
|
|
Opskriften er vist 3650 gange,
og udskrevet 81 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne