Kurts lammegryde med ingefær
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en gryde.
Tilsæt ingefærtern, og lad dem simre i smørret i ca. 1 minut.
Kom kødet i og svits det kort.
Tilsæt vand så kødet lige er dækket, og tilsæt det finthakkede løg.
Lad det simre ved svag varme i 30 minutter under låg.
Tilsæt derefter de grofthakkede løg og gulerødderne.
Lad det simre i 10 minutter, før squashstykkerne kommes i.
Lad retten simre 7 minutter, og krydr med salt, peber, stødt ingefær og anis.
Sluk for varmen og tilsæt de hakkede hvidløg under omrøring.
Da kød og grønsager giver en dejlig sky, kan retten med fordel nydes med flutes til.
(kan jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand)
|
|
Opskriften er vist 4650 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne