Stegt kanin i urter og kidneybønner
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i små terninger, og brun dem let sprøde i en tør gryde.
Tag dem op, kom en smule olie i gryden og brun kaninlårene fint gyldne på alle sider.
Tag dem op, og brun urterne godt i fedtstoffet fra kødet.
Tilsæt vin, og kog ind til en tredjedel.
Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt bouillon, og læg låg på.
Lad kødet simre i 35 minutter, spæd evt. med lidt vand, og vend kødet halvvejs under stegningen.
Tag kødet op, dæk det godt til med stanniol, og lad det trække 10 minutter inden servering.
Kom de skyllede og afdryppede bønner i retten, og kog videre uden låg til saucen jævner let.
Jævn evt. med lidt majsstivelse.
Tilsæt stegte bacon, varm igennem, og smag til.
Server kaninlårene i urterne, og giv godt brød til Tips: Kaninlårene kan erstattes med kyllingelår |
|
Opskriften er vist 3025 gange,
og udskrevet 108 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne