Stegt kanin i urter og kidneybønner

Stegt kanin i urter og kidneybønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tynde skiver bacon
4 hele kaninlår
 Salt
 Peber
1 spsk.Olivenolie
2 bananskalotteløg i både
4 fedpillede hvidløg
4-6 gulerødder i tykke skiver
4 kvistetimian
1-2 kvisterosmarin
1 dl.tør hvidvin
2-3 dl.kalve eller hønsebouillon
1 ds.kogte skyllede kidneybønner
 Evt.lidt majsstivelse til jævning
 
 Tilbehør:
 Godt brød
 
Opskrift:
Skær bacon i små terninger, og brun dem let sprøde i en tør gryde. Tag dem op, kom en smule olie i gryden og brun kaninlårene fint gyldne på alle sider. Tag dem op, og brun urterne godt i fedtstoffet fra kødet. Tilsæt vin, og kog ind til en tredjedel. Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt bouillon, og læg låg på. Lad kødet simre i 35 minutter, spæd evt. med lidt vand, og vend kødet halvvejs under stegningen. Tag kødet op, dæk det godt til med stanniol, og lad det trække 10 minutter inden servering. Kom de skyllede og afdryppede bønner i retten, og kog videre uden låg til saucen jævner let. Jævn evt. med lidt majsstivelse. Tilsæt stegte bacon, varm igennem, og smag til.

Server kaninlårene i urterne, og giv godt brød til

Tips:

Kaninlårene kan erstattes med kyllingelår





karakterer:
Opskriften er vist 3025 gange,
og udskrevet 108 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu