Den røde barons dyrekølle
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Brun 3 finthakkede store løg, 3 skiveskårne gulerødder og 3 snittede stilke bladselleri med top i 4 spsk. Smør og 1 spsk. Olie i en gryde.
Tilsæt 2 spsk. Vinaigre, laurbærblad, 2 fed hvidløg 3 nelliker, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber og 3 dl. kogende vand, og lad det simre under låg 30 minutter.
Afkøl og si suppen. Gnid køllen med lidt salt og peber og brun den i ovnen ved 250 grader C i 15 minutter. Skru ned til 150 grader og begynd at dryppe jævnligt med suppen, mens køllen steger færdig, 115 time (70 grader C på stegetermometeret). Kødsaften skal være svagt rosa. Lad køllen hvile et kvarter før udskæringen, mens skyen fra bradepanden jævnes med maizena og piskefløde og smages til med ribsgele. Server rødkålssalat til. |
|
Opskriften er vist 8474 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne