Paranød-drømme
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : LL Indsendt : Red : |
|
|
Foodprocessor kan med fordel anvendes:
Hak paranødderne fint. Rør smør og flormelis med nødderne og kom resten af ingredienserne i og rør/ælt det hele sammen. Hvis du har en kagesprøjte, kan dejen anvendes med det samme, uden at stå i køleskab. Brug den flade plade med det aflange takkede hul og tryk lange stænger ud på bagepladen, som efterfølgende skæres i 2 cm. stykker, som fordeles på bagepladen. Bages v. 180 g. i ca. 7 min. Tips: Hvis du ikke har en kageprøjte, kan dejen trilles til små kugler, som trykkes let flade, eller rulles i tommelfingertykke stænger, som trykkes let og skæres i 3 cm. stykker pr. kage. (evt. efter dejen har stået ½ time i køleskabet). |
|
Opskriften er vist 7350 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2013-12-14 16:35:06 Lækre lækre lækre !!! Sprøde og smelter på tungen ..... og sikken en smag :-) Julemor - 2012-12-08 19:58:27 FANTASTISK 10 Louise - 2012-12-06 22:01:44 Uuhmmm FANTASTISKE småkager. Tak for opskriften :-) Birgit - 2011-12-03 13:33:52 Nu er småkagerne bagt - og der bliver vist ingen tilbage til jul. Øj hvor er de gode - sprøde og smelter på tungen. Absolut en 10'er ! Birgit - 2011-09-30 16:30:49 Lyder lækre. Dem skal jeg da prøve til jul - glæder mig :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne